Wij komen al vanaf onze jeugd op diverse festivals. Wij zijn van de generatie die de festivalrage heeft zien opkomen.

Culinaire festivals als de Smaakparade, dansfestivals als A Day at the Park of creatieve festivals als Valtifest zijn bekend voor ons.

In Augustus 2012 hebben wij een Wijntheater neergezet op ADATP. Een dansfestival waar veel 30 plussers uit de omgeving Amstelveen komen.
Het Wijntheater hield daar in dat we het 500 vierkante meter Wijntheater echt als wijnbar hebben gebruikt.
15 verschillende wijnen per fles en per glas verkrijgbaar, die je mee kon nemen naar jouw plekje op het terrein of juist in het Wijntheater:
De hippy lounge banken stonden achter de rode geraniums, waar je lekker kon chillen.
Nonchalant tussen de oude wijnvaten en op de hippy vloerkleden liepen de oestermannen rond met dagverse oesters uit Yerseke...
Het team achter de bar hadden we gekleed in vintage: Chique hippy , net als een dag in het park......

In September 2013 hebben wij het Wijntheater neergezet op het altijd weer verrassende creatieve dancefestival Valtifest.
Bij de ingang links hadddn wij tegen de bunker: "de aflopende zaak" 150 vierkante meter wijnbar.

Het thema van Valtifest 2013 was Kak!! en daar hebben wij de gehele styling van de bar, theaterteam maar ook de wijnkaart op aangepast.
Bekende dj's lanceerden een paar dagen van te voren de wijnkaart met zijn onderscheidende omschrijving op Facebook!
Het Wijntheater was zo geplaatst dat je er per ongeluk terecht kwam... een geheim feestje op een feest!

We hadden de gehele dag het Pinqradio team die alleen met vinyl draaide en zo een verwelkomen afwisseling was op het terrein...

De wijnkaart bestond uit 12 verschillende wijnen en bubbels en zelfs voor de zeer scherpe veiligheidsregels hadden wij goede oplossingen!

Geen glaswerk het terrein op, dus hebben wij goede wijn uit PET flessen geregeld..nieuw in Nederland, goed en betaalbaar! Maar ook hebben we plastic karaffen om de wijn uit glazen flessen over te schenken.

Ook de styling van het team en de zitplaatsen waren in de styling van jaren 20 kak. De tijd van drooglegging!! Geen drank, drugs en prostitutie meer.
Alles was illegaal en underground geworden. De meiden liepen met fel gekleurde glitterjurkjes met veren en jaren 20 sigarettenhouders..

De mannen liepen met bolhoedjes en hoge hoeden en lange snorren en wandelstokken...

Het was een waar theater met fantastische wijn!!!

festival

Delen op Facebook Delen op Twitter